0
0 toodet

Ostukorvis ei ole tooteid.

0
0 toodet

Ostukorvis ei ole tooteid.

Privaatsustingimused

Kodulehe piirissaar.info isikuandmete vastutav töötleja on Piirivee OÜ (registrikood 14884283), asukohaga Maata, Piiri küla, Tartu vald, Tartu maakond, telefon +372 56641917, e-posti aadress info@piirissaar.info.

Milliseid isikuandmeid me töötleme

Isikuandmed on andmed, mida Piirivee OÜ kogub üksikisiku tuvastamiseks või temaga ühenduse võtmiseks.

Isikuandmete kogumine võib toimuda kodulehe kasutaja nõusolekul järgnevatel viisidel:
- Kontaktandmete (sh teie nimi, postiaadress, telefoninumber, e-posti aadress) esitamisel meie veebilehel;
- Veebilehe kasutamisel kliendi kontoinfost või küpsiste (cookies) kaudu;
- Tellimuse sooritamisel meie kodulehel (koduleht võib paluda teatud veebilehe aladel vabatahtlikult esitada isikuandmeid ja personaalset informatsiooni. Nõutavad isikuandmed võivad sisaldada nime, aadressi, postiindeksit, e-posti aadressi ja telefoninumbrit)

Mis eesmärgil me isikuandmeid töötleme

- Isikuandmeid kasutatakse ennekõike tellimuste haldamiseks ja teenuse pakkumiseks.
- Tellimuse ajaloo andmeid (tellimuse kuupäev, teenuse kirjeldus, kliendi andmed) kasutatakse tellimuste ja teenuste ülevaate koostamiseks ning kliendieelistuste analüüsimiseks.
- Arveldusarve numbrit kasutatakse kliendile maksete tagastamiseks.
- Isikuandmeid nagu e-post, telefoni nr, kliendi nimi, töödeldakse selleks, et lahendada teenuste osutamisega seonduvaid küsimusi.
- Kodulehe kasutaja IP-aadressi või teisi võrguidentifikaatoreid töödeldakse e-keskkonna kui infoühiskonna teenuse osutamiseks, veebikasutusstatistika tegemiseks ja suunatud reklaami tegemiseks.

Õiguslik alus

Isikuandmete töötlemine toimub tellijaga sõlmitud lepingu täitmise eesmärgil või juriidilise kohustuse täitmiseks (nt raamatupidamine ja tarbijavaidluste lahendamine).
Tellija nõusolekul saadame uudiskirju ning pakkumisi tema e-posti aadressile.

Kellele me isikuandmeid edastame

- Piirivee OÜ on isikuandmete vastutav töötleja ning edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötlejale.
- Isikuandmed edastatakse kodulehe klienditoele tellimuste ja tellimusajaloo haldamiseks ja kliendiprobleemide lahendamiseks.
- Isikuandmeid (nimi, telefoninumber, e-posti aadress, tellimuse info) võidakse edastada vahendatud teenuste reaalsetele elluviijatele, kui see on vajalik tellitud teenuste osutamiseks
- Isikuandmeid võidakse edastada infotehnoloogia teenuste pakkujatele, kui see on vajalik kodulehe funktsionaalsuse või andmemajutuse tagamiseks.
- Vajadusel võime edastada andmeid ka õigusteenuse osutajatele.

Turvalisus ja andmetele ligipääs

Isikuandmeid hoitakse serverites, mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriigi või Euroopa Liidu majanduspiirkonnaga liitunud riikide territooriumil. Juurdepääs isikuandmetele on Piirivee OÜ töötajatel, kes saavad isikuandmetega tutvuda selleks, et lahendada kodulehe kasutamisega seonduvaid tehnilisi küsimusi ning osutada tellitud teenust.

Koduleht rakendab asjakohaseid füüsilisi, organisatsioonilisi ja infotehnilisi turvameetmeid, et kaitsta isikuandmeid juhusliku või ebaseadusliku hävitamise, kaotsimineku, muutmise või loata juurdepääsu ja avalikustamise eest.

Isikuandmete edastamine kodulehe volitatud töötlejatele (nt makselahendus ja andmemajutus) toimub veebipoe ja volitatud töötlejatega sõlmitud lepingute alusel. Volitatud töötlejaid on kohustatud tagama isikuandmete töötlemisel asjakohased kaitsemeetmed.

Säilitamine

Üldjuhul säilitame isikuandmeid neli aastat.
Maksetega ja tarbijavaidlustega seotud vaidluste korral säilitatakse isikuandmed kuni nõude täitmiseni või aegumistähtaja lõpuni.
Raamatupidamise jaoks vajalikud isikuandmed säilitatakse seitse aastat.

Otseturustusteated

E-posti aadressi ja telefoninumbrit kasutatakse turunduseks ja reklaamiks, kui tellija on andnud vastava nõusoleku. Kui tellija ei soovi saada otseturustusteateid, siis tuleb valida e-kirja jaluses vastav viide või võtta ühendust meiega e-posti aadressil info@piirissaar.info.

Vaidluste lahendamine

Meie veebilehte kasutama asudes eeldame, et olete nende põhimõtetega tutvunud ning nõustute nendega. Kõigi privaatsuspoliitika või andmetöötluse kohta tekkivate küsimuste või muredega palume võtta meiega ühendust.

Palun pöörduge meie poole info@piirissaar.info kui teil on mis tahes küsimusi seoses oma isikuandmete töötlemisega.
Isikukaitseandmete töötlemise üle teostab järelvalvet Eesti Andmekaitse Inspektsioon (info@aki.ee).

Küpsised

Küpsis (cookie) on väikesemahuline numbritest ja tähtedest koosnev fail, mis salvestub kasutaja arvutisse veebilehe avamisel. Nende abil saab veebilehti paremaks või tõhusamaks muuta, samuti annavad need olulist teavet veebilehe omanikele.

Küpsiste eesmärk

Kasutame oma veebilehel küpsiseid selleks, et pakkuda paremat kasutajakogemust ja parandada meie lehe funktsionaalsust. Küpsised võimaldavad meie veebiserveritel teid ära tunda ja kohandada selle sisu automaatselt teie vajadustega. Näiteks võimaldavad küpsised meelde jätta teie eelistusi (nt keele valik) veebilehe kasutamise ajal ja tulevasteks külastusteks.

Küpsised annavad meile kasutajastatistikat, mis võimaldab meil mõõta ja parandada meie veebilehe toimivust ja pakkuda teie sirvimisharjumustele vastavaid isikupärastatud reklaame.

Meie küpsised võivad olla loodud erinevate teenusepakkujate poolt, kes aitavad meil oma veebiteenuseid edendada. Sellised pakkujad on näiteks Google, Facebook ja Instagram.

Küpsiseid on kaht liiki:

- Seansiküpsised on ajutised, need luuakse siis, kui te veebisaiti külastate. Neid kasutatakse tagamaks veebisaidi teatud funktsioonide korrektne toimimine, näiteks sisse logimiseks ja ostukorvi jaoks.
- Püsiküpsised jäävad Teie veebilehitsejasse püsivalt. Neid võidakse kasutada näiteks teie kui veebilehe korduvkülastaja äratundmiseks ja veebilehe sisu kohandamiseks vastavalt teie vajadustele või statistiliste andmete kogumiseks.
Küpsiste lubamine

Meie veebilehtede kasutajad loetakse küpsistega nõustunuks, kui nende veebilehitseja seadistustes on küpsised lubatud. Kui te küpsistega ei nõustu, võivad mitmed meie veebilehe teenused ja funktsioonid olla piiratud.

Te saate alati ise otsustada, kas küpsised oma veebilehitsejas lubada või mitte. Kui te küpsiseid ei soovi, võite seadistada oma veebilehitseja nii, et see keelab automaatselt küpsised ära või teatab teile iga kord, kui veebileht palub luba küpsise lisamiseks. Vajalike seadistuste tegemiseks palun vaadake oma veebilehitseja abi funktsiooni.

Käesolevaid privaatsustingimusi võidakse aeg-ajalt muuta ilma sellest ette teatamata, et kindlustada meie vastavus seadustele ja/või küpsiseid puudutavatele üldiselt tunnustatud tavadele.
cart